Reeta Vilhu

Freelance

Mamatasking kävi Lapsimessuilla

Lapsiperheet ja eläinystävät täyttivät viime viikonloppuna Messukeskuksen, kun paikalla järjestettiin Lapsimessut. Ohjelmaa oli lapsille sekä aikuisille.

Lapsimessuilla oli 390 näytteilleasettajaa. Yhteensä Lapsimessuilla, Eläinystäväni-tapahtumassa, OutletExpossa ja HupiConissakävi viikonlopun aikana 47000 kävijää.

Anna Martikainen, Nukketeatteri Sampon tiedottaja-tuottaja oli seisomassa heidän ständillään mainostamasta teatteria ja kertomassa messuilla toiminnastamme ja heillä oli myös tuotteita myynnissä.
-    Nämä messut ja meidän toiminta on suunniteltu lapsille, joten nämä ovat kiinnostavimmat messut, mitä meidän toimialalle löytyy Helsingissä..


Mamataskingin mietteitä:
-    Tosi kaupalliset messut, jopa liiankin. Kivaa, kun on paljon näytteilleasettajia ja iloisia lapsiperheitä ja jonkin verran myös itkeviä lapsia vanhempineen/stressaantuneita äitejä ja isiä, tosin suurin osa näyttää kyllä nauttivan markkinahumusta.
-    Hyvin kauppa käy, paljon lastenvaatteita myynnissä, jonkin verran aikuisille vaatteita, lapsille leluja, tosi paljon kaupallisuutta. Pinkki näyttää olevan kauden muotiväri.
-    Hinnat on edulliset, rahaa tarvitaan kyllä jonkin verran täällä vierailuun, ja lapset varmasti jäävät kiinni houkutuksiin,  voi olla vanhemmille vaikeata saada heitä kotiin.
-    Markkinahumu voi olla myös terapiaa vaipanvaihdon ohella,  joten jätän liian kriittisyyden väliin tällä kertaa.

By Mamatasking